Elektriker Uppsala

Certifierade elektriker •

Elinstallationer

Alla elinstallationer måste utföras av auktoriserade elektriker. Som privatperson utan utbildning kan det vara livsfarligt att själv försöka installera el, och även fast ingenting går fel vid själva installationen kan fastigheten utsättas för onödig fara i framtiden. Om ni exempelvis vill dra om el i hus eller installera el i ett garage kan ni alltid vända er till oss på Elektriker Uppsala för att vara säkra på att få arbetet utfört av personer som har rätt kompetens för att dra all slags el.

Bra elektriker i Uppsala som installerar allt ni önskar

Som elektriker arbetar vi alltid utifrån de önskemål ni har, både stora som små. Om ni har gjort en tillbyggnad och vill förse den nya delen av fastigheten med el kan vi dra el i vägg för att ni skall kunna använda samma proppskåp för alla installationer. Vi finns även tillgängliga när ni bygger ett helt nytt hus och skall göra en komplett elinstallation i villa, eller när ni vill få fler eluttag på terrassen och vid ert spabad. Kort sagt finns det ingen form av installation vi inte kan ta hand om för er räkning.

Vi erbjuder korrekt utförda elinstallationer i Uppsala

Vänd er till oss för att få en elinstallation i villa, garage, tillbyggnad eller utomhus så är ni utlovade:

  • Ett arbete som följer alla gällande föreskrifter
  • Att vi enbart använder säkra och kvalitativa delar i arbetet
  • En installation som är hållbar

Vi erbjuder hjälp av en billig elektriker

Om ni vill ta vår hjälp med elinstallationer i Uppsala kan vi skicka en kravlös offert i vilken vårt pris för elektriker framgår. För att vi skall kunna skicka ett så konkret kostnadsförslag som möjligt ber vi er specificera arbetet så detaljrikt ni bara kan. Ni är självklart även välkomna att kontakta oss via telefon om ni vill diskutera uppdraget med en av våra medarbetare innan ni begär en offert. Vi finns till för er skull och svarar gärna på alla frågor ni kan tänkas ha!

OM OSS

När du behöver en elektriker i Uppsala som kan hjälpa dig med elinstallationer.

ElektrikerUppsala.com kommer hantera din förfrågan för statistikändamål, samt kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.